Ontmoeting

Stichting Revelation biedt de mogelijkheid aan cursisten om één of enkele persoonlijke gesprekken aan te gaan wanneer daar behoefte aan is. Soms loop je gewoon even vast en lijkt het alsof je ook niet verder komt in je geloof. Het kan ook zijn dat je tegen een bepaald onderwerp in de cursus aanloopt. We willen je dan graag een luisterend oor bieden en kijken hoe wij je een stukje verder kunnen helpen. Tijdens het gesprek zullen we God zoeken in gebed en Hem vragen om openbaring en leiding. Het doel van deze gesprekken is altijd dat jij weer verder kunt groeien in je relatie met God.

­

‘Wees allen eensgezind, leef met elkaar mee, heb elkaar lief als broeders en zusters, wees barmhartig en bereid de minste te zijn.
1 Petrus 3:8 NBV

­

Stichting Revelation
Compagnie 7
9231 BG Surhuisterveen
Telefoon: 06 222 883 72

E-mail: info@stichtingrevelation.org
Website: www.stichtingrevelation.org

Donaties
IBAN: NL04 SNSB 0947 8228 79
T.n.v. Stichting Revelation

Kamer van Koophandel
RSIN: 857447774

Deel ons verhaal

Via onderstaand formulier kunt u uw aanmelding of vraag bij ons indienen. We komen hier binnen 5 werkdagen bij u op terug. Velden met een * zijn verplicht.