Vaderhartconferentie met Jan Pool

5 juni van 10:00 - 16:00

Op zaterdag 5 juni 2021 hopen we opnieuw een conferentie te organiseren met als thema ‘het Vaderhart van God’. ‘Het Vaderhart van God’ is een onderwerp, dat we binnen Stichting Revelation erg belangrijk vinden. Wij merken niet alleen bij onszelf, maar ook bij broers en zussen om ons heen, dat we ons vaak onbewust meer gedragen als dienaren van God dan als Zijn kinderen. We zijn nog zo vaak op zoek naar goedkeuring en bevestiging en willen het daarom graag goed doen voor God en voor de mensen om ons heen. We zitten vast in de leugen dat we iets moeten doen om iemand te kunnen zijn. Maar de waarheid is dat wij op geen enkele manier Gods liefde en waardering kunnen verdienen.

Wat wij ook doen of laten, het heeft geen invloed op hoe God de Vader naar ons kijkt. God is liefde en Hij had ons al lief toen wij nog zondaars waren. En Hij heeft ons nog steeds lief nu we Zijn kinderen zijn geworden door Jezus, Zijn Zoon. Wij mogen leren dat we al iemand zijn: Gods geliefde zoon of dochter! En wanneer je weet wie je bent, is wat je doet daarmee in overeenstemming! Leef jij als kind van de Vader of toch nog (onbewust) als een dienaar? Weet jij wie je bent in Christus? Je mag helemaal kind zijn, worden wie je al bent, en ontdekken wat dat betekent voor je dagelijks geloof!

Jan Pool zal ook deze keer vanuit de Bijbel en vanuit zijn eigen persoonlijke ervaring spreken over het Vaderhart van God en wat het betekent om een geliefd kind te zijn van de Vader. En ook SERA is, samen met haar band, weer van de partij om  de aanbidding te leiden. Natuurlijk is het nog afwachten of de conferentie daadwerkelijk door kan gaan op 5 juni, dus hou voor meer informatie deze website en/of onze nieuwsbrief in de gaten!

Datum:
Tijd:

de Flambou
Groningerstraat 40
Surhuisterveen, Friesland 9231 CM Nederland

Compagnie 7
9231 BG Surhuisterveen
Telefoon: 06 222 883 72
E-mail: info@stichtingrevelation.org
Website: www.stichtingrevelation.org

Donaties

IBAN: NL44 RABO 0346 2103 05