Conferentie met Jan Pool

Op zaterdag 29 februari 2020 organiseert Stichting Revelation een conferentie met als thema ‘Het Vaderhart van God’. Jan Pool zal ons tijdens deze conferentie, vanuit zowel de Bijbel als zijn eigen persoonlijke ervaring, meenemen naar het Vaderhart van God. Voor onze eigen relatie met God is het ongelooflijk belangrijk dat we Gods hart leren kennen. God is liefde en Zijn hart gaat uit naar alle mensen, en ook naar dat van jou! Niet om je te veroordelen en te beschuldigen, maar om je te bevestigen, te bemoedigen en lief te hebben.


In deze tijd vinden we het vaak moeilijk om Gods onvoorwaardelijke liefde en genade voor ons zelf te kunnen (be)grijpen. Het gaat zo in tegen onze natuur en tegen de maatschappelijke normen en waarden. In onze verdienmaatschappij moet je eerst laten zien wat je kunt, voordat er een beloning tegenover staat. De eisen zijn vaak hoog en we voelen ons vaak tekortschieten, zowel naar God als naar elkaar. We zijn er zo aan gewend om te denken in goed en fout, dat we voortdurend aan het oordelen en veroordelen zijn. Maar zo heeft God het niet bedoeld voor ons.


De Bijbel maakt ons duidelijk dat Jezus ons heeft laten zien wie God de Vader werkelijk is. Je zou ook kunnen zeggen dat Jezus ons het ware hart van de Vader heeft laten zien. Als je in de Evangeliën leest, ontdek je hoe Jezus’ hart uitgaat naar alle mensen die op zoek zijn naar aanvaarding, naar waarde en zekerheid. Jezus is vol van genade en diep bewogen met allen die oprecht zoeken en herstel nodig hebben. Hier zie je het hart van de Vader in actie. En het hart van de Vader is niet veranderd, het gaat nog steeds uit naar allen die Hem zoeken.


Deze conferentie vindt plaats in de Flambou (Groningerstraat 40) in Surhuisterveen op 29 februari, van 10:00 tot 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur).  Klik op de  knop hieronder om je aan te melden voor de conferentie.

Contact

    Via onderstaand formulier kun je je aanmelding of vraag bij ons indienen. We komen hier binnen 5 werkdagen bij je op terug. Velden met een * zijn verplicht.
     

    Agenda

    Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.