God heeft de leiding

In by Peter Santema

Het is een wonder hoe God mijn leven heeft bestuurd sinds mijn wedergeboorte, nu vijf jaar geleden. Hoe ik mag groeien en mag ontdekken wat mijn talenten zijn en die nu tot bloei komen. Alles is een proces en gaat in stappen, steeds meer mag ik gelijk worden aan Hem. Er is zoveel onderwijs dat ik tot me mag nemen en weer mag uit delen.

De laatste ontmoetingsavonden, die ik mocht bijwonen, hadden ‘geloof, hoop en liefde’ als thema. Dit mag ik ervaren, dat die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het is zo dat de Heilige Geest mij brengt waar ik nodig ben, niets van mijzelf stuur ik hierin aan, hier ben ik mij heel bewust van.

Mijn leven bestaat uit heel veel prachtige, boeiende ontmoetingen en gebeurtenissen waar ik dan zo van onder de indruk kan zijn, dat mij dat gegeven wordt, zoveel genade, en dan kan ik alleen maar stil worden.

Er is niets mooiers dan tijdens ontmoetingen met medegelovigen, zoals op deze avonden, te overleggen, ervaringen te delen, te leren, te bestuderen. Dit heb je nodig om staande te blijven in deze wereld waarin we op doorreis zijn. Het is belangrijk dat je van je zelf weet welke bijeenkomsten je mag bij wonen, alleen God is degene die weet wat je nodig hebt.

Marieke Kamminga