Getuigenis Janneke Hoekstra

In Getuigenissen 2018/2019 by Peter Santema

Ik heb de cursus dit jaar voor de tweede keer gevolgd. Daardoor wist ik natuurlijk wel zo’n beetje hoe de cursus eruit zag en wat we gingen behandelen en op welke manier. Dit jaar was het iets compacter en dat vond ik wel fijn. Ook al was het de tweede keer, ik heb toch weer veel geleerd. Het onderwijs is voor mij zeker van meerwaarde. Ik hoor en lees veel dingen wat mij eerder niet opviel en daardoor ook niet op mij kon laten inwerken of mee aan de slag gaan. Daarnaast vond ik de visuele voorbeelden in de cursus ook zo mooi en sprekend. Bijvoorbeeld het dienblad met bekertjes, de glazen, het witte en zwarte kleed aan het kruis. Op die manier gaat het tot je verbeelding spreken en gaat het leven.

Deze cursus heeft veel voor mijn geloofsgroei betekend. Door het onderwijs leerde ik veel beter de essentie begrijpen van Gods geweldige werk. Omdat dit je zo vervult, ga je anders naar jezelf en de mensen om je heen kijken. Daarnaast heb ik ook een aantal lieve vriendinnen waarmee ik dit kan delen, waardoor ik ook weer groei. Ik denk ook wel dat mensen het aan mij kunnen zien/merken dat ik me steeds meer een geliefd kind van God voel.

Janneke Hoekstra